So mi pull over a rest stop pon di highway inna di mountains of Mina Gerais province in Brazil fi coffee cause sleep catch me and still a whole heapa hundreds kilometers fi run. (One rhatid big country dat!)
So di bredrin weh wuk inna di coffee shop mussi si mi Yard wristband caw im start talk to me bout 'tropicalismo'. Since mi nuh chat Portuguese and im nuh chat English it took me a while fi figure out seh 'tropicalismo' is that dem a call reggae. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
So im buss a few chune and it wickid still.
Gilberto Gil (pronounced Jillbertu Jill) is one of the top Brazilian reggae artists. Got a wickid cd.
Mi cyaan find mi favourite chune pon youtube but mi find a next one.
Vamos Fugir - Gilberto Gil
No Woman No Cry (In Brazilian Portuguese)
So di bredrin weh wuk inna di coffee shop mussi si mi Yard wristband caw im start talk to me bout 'tropicalismo'. Since mi nuh chat Portuguese and im nuh chat English it took me a while fi figure out seh 'tropicalismo' is that dem a call reggae. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
So im buss a few chune and it wickid still.
Gilberto Gil (pronounced Jillbertu Jill) is one of the top Brazilian reggae artists. Got a wickid cd.
Mi cyaan find mi favourite chune pon youtube but mi find a next one.
Vamos Fugir - Gilberto Gil
No Woman No Cry (In Brazilian Portuguese)