Re: Top 13
soh tru. and shi kno from dem seh har name dat shi nuh get save
Hi All
For those boardites who are facebook we have a Boardite Facebook Group. Be sure to check it out.

) A tink shi rub people di wrang way. Hope shi continue di journey dowe.
It nat dat easy fi do di two tigedda. Niama nearly keel ova pan di stage to reetid

) A tink shi rub people di wrang way. Hope shi continue di journey dowe. </div></div>
Would have loved to see her stick around cause shi added a nice lickle Latin flavor to di show.
<span style="font-style: italic">I think she is more of a Lounge artist dowe </span>
mi did deh pon vacay and mi nuh watch TV or get pon intanet all last week.
</div></div></div>
Would have loved to see her stick around cause shi added a nice lickle Latin flavor to di show.
<span style="font-style: italic">I think she is more of a Lounge artist dowe </span>
yuh waan war dont? 
or wan hellava
yuh woulda get

"
mi call him Rod Stewart
but mi rate him cah him voice different...him awrite. juss cyaaan dance at all at all 
Scotty have a nice voice
maybe likkle boring but mi like him kuntry self 
Paul crack mi up every time im deh pan stage. Yeye wata come dung mi face 
well thats good then! i dont need to worry bout my Scotty 
smh
Gen yuh know seh if Simon did deh pan di show a dat im woulda tell har straight up! But nutten noh wrang wid dat still..it's a nice gig
Dats what Jen Hudson was doing before shi tried out for Idol. She was on cruise ships. Mi memba when shi did sey dat in har audition an fram dat day Simon tek set pan har.... Im jus have a ting gainst cruise ships

but di African dancing
at one point she look like she was having a fit!
PIA!
PIA!
PIA! 

loved Loved LOVED his perfomance 
how the hell u turn motown into country
hell naw
that was too much
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.