Re: Idol winner Announced!
Is true yuh a talk .. Lauren naah sweat it cause she know fi har cake dun bake. Country music fans support dem people to di heights. The only ting wi mek Scotty fail is if him noh have di right coaching fi hangle stardom.
Speaking of Scotty .. Gad is powerful enoh. I remember Hollywood week when he was desperately trying to find a group to take him in and NO ONE wanted him in the group because he sang country. The poor bway was so sad an felt out of place
..an look deh... Gad tek im outta dat an tun im inna di Idol.
All dem people who did shun im muss feel like poop now.
Is true yuh a talk .. Lauren naah sweat it cause she know fi har cake dun bake. Country music fans support dem people to di heights. The only ting wi mek Scotty fail is if him noh have di right coaching fi hangle stardom.
Speaking of Scotty .. Gad is powerful enoh. I remember Hollywood week when he was desperately trying to find a group to take him in and NO ONE wanted him in the group because he sang country. The poor bway was so sad an felt out of place