fi real..i watch it to watch him...his facial reactions to some answers r to die for...today he outdid himself....nice black family wid sons, one of wich goes to Morehouse...
anyhow, the ? was, name a sign a teen might post outside his room door....the black teen had no answer so he got the buzzer...chile Steve slap him on the bak of him head wid di card an seh , u r a teen , how u no have no ansa...i nearly died... den di now family choose di likkle bwoy as one of the two fi di final answer...
di ? is name something an eskimo would own..di likkle bwoy seh ice...now him a tell di father how much him gwine haffi mek since di bwoy only made27...him seh if di fadda seh di said tings di bwoy seh dem a go haffi rename the game....
anyhow, the ? was, name a sign a teen might post outside his room door....the black teen had no answer so he got the buzzer...chile Steve slap him on the bak of him head wid di card an seh , u r a teen , how u no have no ansa...i nearly died... den di now family choose di likkle bwoy as one of the two fi di final answer...
di ? is name something an eskimo would own..di likkle bwoy seh ice...now him a tell di father how much him gwine haffi mek since di bwoy only made27...him seh if di fadda seh di said tings di bwoy seh dem a go haffi rename the game....