Anybody watch it...I just discovered it n I love it...it is funny as helllll
Duck dynasty
Re: Duck dynasty
mi think a mi alone did a prips it
mi catch some of it but then forgot bout it
mi did mean fi post bout it but mi seh a BET nobody pan yah a guh know wah mi a talk bout
them is RICH
I don't know why I thought all those decoy things were made up in LL bean country
i have been watching episodes fi di last two hours...i am dying...this is a funny show...damn funny...yeh dem is MULTI-millionaires...juss now Willie driving goats him modda just HAD to buy at the petting zoo in his $70,000 Escalade...den wen dem hire all dat equipment to put the old trailer dat was infront of the house up in the trees to replace di father's hunting lookout dat dem dynamite...an the uncle who go beaver hunting wid him machine gun n den went back wid a fire blower and set everyting on fire to get rid of the beavers...the brother who comes up with the duck whistles r wateva u call dem is driving n see roadkill of neutra rats...him keep stopping to cut off the tails since there is a $5 bounty in LA fi dem ...finally di vehicle sooo stink him n di uncle haffi run out of the vehicle fi throw up..him seh not because him have money him wont pick up five dolla if him seet pon di road...they r funnnnnyyyyy....
this is muss see tv fi me..an dem so deadpan wid di tings dem come up wid..fi real...
Mercy...dis family is giving me some serious laffs...di frog hunting at nite at the country club not to mention the lectures at school ...mercy...did is the best reality show ever...n dem dweet so tongue in cheek dat u cannot dismiss dem as dumb rednecks...dem having u di audience on as much as u mite b having dem on ...brilliant editing
mi chess, mi jaw, mi head ,,,i cyan laff no more
mi watching dis show yah rite now n i is dedding...dem a try get a honeycomb dung..dem try vacuum it n nearly drown trying in di swamp trying to get weh from di bees dem..now dem gawn bak at nite cause dem hear seh bees no sting at nite...welll dat naw work eida since di power saw dem a use fi cut dung di comb wake up di bees...meantime earlier in di day dem worker an a skunk get into a misunderstanding n wen di skunk spray him him haffi cut awf him clothes before di smell lik him out...n wid dat si spray did bline him...mercy...i have not failed to laff at every episode...no show pon tv eva dis funny....
Re: mi chess, mi jaw, mi head ,,,i cyan laff no more
I watched a marathon of this Show on Saturday.. and you are soo right.. I just love the "deadpan" how they don't laugh at themselves is classic..
Mi love the father though.. Show dem up every time.. When he trow the youth phone away the looks on their faces were PRICELESS.. and den the man he with phone ring.. lawd.. The bees don't sting at night
.. I was actually waiting to see if that was tru because they were sooo adament about it... den the daddy and grandson just go smoke dem out and get the honey... The skunk was classic.. how you own that big ole contraption and not know about emergency switch...
And when the guy took them househunting.. the father have nuff tings to say.. tell the man to stay by him phone.. we will call ya...
Who knew duck calling whistles make so much money.. I am a FAN and will catch it when I can..
Re: mi chess, mi jaw, mi head ,,,i cyan laff no more
Glad u enjoy it too...Willie has nuff children n Willie Jnr looks "mixed" wid dat cap of "woolly" hair don't....noticed it wen di granddad had the bigger kids clear the field...dat was wen he tossed the cellphone...that episode wid the house hunting was classic...I have been reading up on them...the father gave up the chance to b a coach to do his duck bizniz...said he was laffed out of Walmart wen he tried to get them to carry his product bak wen n look how he still made it...u know, wen he looks at the wife u can see his love for her...she is not as educated as he is but dem is in love...she did say she married him at 16... I love Si the uncle... His home truths r wonderful plus u have to love a man who has held on to n still uses a tupperware cup his Mother sent him in a care package wen he was in Vietnam...dat episode wid him n di likkle girls at di tea party was classic as was his reaction wen dem wanted him to put awn a dress...di switch from playing along to ' hold up dere' was too funny