Re: goh fi him
August speng? it betta you change you name to neva-again
a you alone mi ago heng..because mi hear say u a sleep wid men
how you ago pass up gwen upfront and lan behind Len?
killin you nobody neeven affi ask when
how you ago gi de king advice when you see mi a walk wid mi knife?
how ago try go toe to toe when you know say ba..ty man a mi foe
fi dat you ago dead very slow
Now mi check de lvels and see say jahyute deh a de bottom a de pile
him nuh have no style, him nuh vile...hell yute cant even see pass a mile
so how a mi style you a try spile?
did you know dat mi gund dem sghoot way pass a mile?
did you know de amount a man, ooman and child mi kill it woulda look like mi trigga a riva nile
did you know if mi fi pile dem up it woulda tek mi a while?
August speng? it betta you change you name to neva-again
a you alone mi ago heng..because mi hear say u a sleep wid men
how you ago pass up gwen upfront and lan behind Len?
killin you nobody neeven affi ask when
how you ago gi de king advice when you see mi a walk wid mi knife?
how ago try go toe to toe when you know say ba..ty man a mi foe
fi dat you ago dead very slow
Now mi check de lvels and see say jahyute deh a de bottom a de pile
him nuh have no style, him nuh vile...hell yute cant even see pass a mile
so how a mi style you a try spile?
did you know dat mi gund dem sghoot way pass a mile?
did you know de amount a man, ooman and child mi kill it woulda look like mi trigga a riva nile
did you know if mi fi pile dem up it woulda tek mi a while?

s
yu mek yu likkle bredda tek yu virginity 

<span style="font-size: 17pt"><span style="font-weight: bold">BIGGAH!</span></span>