<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BIGGAHVIEW.</div><div class="ubbcode-body">Den who win win..whe we need run off fah?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kingaling</div><div class="ubbcode-body">weh you a say speng need to CONFESS?
lol mi nah like bruk-bak used to likc some lyrics bout yah.
where are those posts? dem got deleted? </div></div>
Lawwd god man..look how long Bruks no come pon war mongah friday..Him have big tings a gwaan innah him life some him focus else where. Cawwwnn beleive yu no memebah di one whe him lace mi and Neutral wid. a laff yu frig. Dem get delete long time man dem deh days was wha...2002?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kingaling</div><div class="ubbcode-body">mi knw him nuh deh bout nuh more.
all newtral him used to be clevah wid him rhymes.
mi try do a search but cant find anything from that ti8me. </div></div>
Mi no feel seh dem keep dem too long. Mi membah when neutral di start off when him come on yah..Some weak rhyme boute computah and CPU.. . Mi membah when yu seh tu him "organize yu ryhme dem killa" a lawwwffff!! but aftah a while him get hot.. even him give mi mi props. Dem days was good...every man did deh pon top a dem game. a mussi because wi did yungah and have nuff time pon wi hand.
mi have some tings in life weh mi a sawt out rite now suh mi nuh have time...but soon and oh soon...
Bigga a di only wan mi rate was the firs lyrical challenge mi had inna dis ting...speng-chops fa sale mek I laff...
Dah Jah lyrically non-existent mi not even notice im poas more dan wan poas...
Jah Yute lyrics saff an mi tun im inna duppy long time....
and Kingy mi bax an beat im up enuff....im come in like wan a dem expensive sparring dummy wen yu lik dem di yeye dem light up red like L.A. Gear crep...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.