oonu discuss this one yet? MERCY!!!! MI SAY!!! i cant finish listen/read this book!! di sitn full a bay rawchaw sex. some level a detail mi nuh even experience yet inna mi 23 yrs a life
it really shock me, caw i was just expecting some typical drama, and not Zane-ish erotica, but him put really a stan up to him name- a bay dickey talk himma drop. I been trying to listen to it for wks now (mi rarely dont finish a book mi start), but lawwwwwdddddd. mi cant even roll down mi window wen mi a drive an listen.
its about a ooman who hook up w/ twin brothers and is like dem turn har out. mi reach a di pawt weh it look like she gwey try a woman next. mi wassa try hang in there b/cause di girl is Trini and one a the sex twins married to a Jcan, so mi did want see how him treat the yawdie, but laaaaaaaaaawwwddd is it worth it??/ anybody read it?
it really shock me, caw i was just expecting some typical drama, and not Zane-ish erotica, but him put really a stan up to him name- a bay dickey talk himma drop. I been trying to listen to it for wks now (mi rarely dont finish a book mi start), but lawwwwwdddddd. mi cant even roll down mi window wen mi a drive an listen.
its about a ooman who hook up w/ twin brothers and is like dem turn har out. mi reach a di pawt weh it look like she gwey try a woman next. mi wassa try hang in there b/cause di girl is Trini and one a the sex twins married to a Jcan, so mi did want see how him treat the yawdie, but laaaaaaaaaawwwddd is it worth it??/ anybody read it?
than 
dis sound a lil familiar