from dat incident mi nuh too rate dah guy deh too tuff;
dem likkle pissintail dj yah fi respect foundation...
den him guh talk certain heathen style...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">as a shooter youth yuh cyaah run out pan man and have yuh gun a stick or waah reload that nuh m ek nuh sense. haffi run guh backstage go get three song and then killa tell him seh him haffih run guh back pan the stage me did deh deh mih fih tell yuh. the man run outta lyrics ang come backstage fih three a dem from him songwriter. and him did roll wid a busload a man weh juss a mek beer noise backstage. never again mih guh backstage anyweh movado deh.</div></div>
mi young dawta ting movado win (she love movado) though she never gree seh im shoulda leff di stage.
mi tink Vado is jus a big hype...nuh day him can out lyric Kartel...is ongle one song mi truly feel from him an it have sitten fi do wid squeezing and trigger m
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BIGGAHVIEW.</div><div class="ubbcode-body">No bounty bring Kartel innah buisness? Den a how him a dis bounty so? Bwaay sorry fi mawwgah dawwgg. </div></div>
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.