Act Like a Lady, Think Like a Man:
Re: Act Like a Lady, Think Like a Man:
20 thumbs up for this book
mi say...i borrowed a friend's book to read on vacation and got thru chapter 3 and decide say mi hafi buy mi own copy. This book had me rolling on the beach.
mi buy it friday evening for a trip and by time mi plane land mi done it.
Interesting book. good read. steve likkle insights and tip mek u think an laff.
Anyone else read it??
no but nuff a wah mi hear from it sound like wah steve santageti usually seh bout women and relationship
steve usually crack mi up to
him seh when him fuss meet a woman and him see har face him a think whether or not him want fi kiss har and if she a wear nuff make up him pillow a guh sheg up
and fayvah clown.
same concept with the 2 of them
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BiziWibbleWobble</div><div class="ubbcode-body">20 thumbs up for this book
mi say...i borrowed a friend's book to read on vacation and got thru chapter 3 and decide say mi hafi buy mi own copy. This book had me rolling on the beach.
mi buy it friday evening for a trip and by time mi plane land mi done it.
Interesting book. good read. steve likkle insights and tip mek u think an laff.
Anyone else read it??
i did
i ordered the book online the day it came out
this is an awesome book
i like the way he tells it like it is
Steve is hilarious
I think this a good book for men to read too.
when my man si mi wid de book him nuh stop complain an a say him ago dash it weh
den mi read couple paragraphs to him an calm himself...i guess him did feel say it's a man-hatin' book
haven't read the book either, but there's an excerpt here:
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MissSunshine</div><div class="ubbcode-body">someone just e-mail me the entire book .... will print and read at leisure </div></div>
Aye bway ... A doan know if I should laugh or if I should cry .... \o/....a people like unnu a put Borders outta bizniz a nuh
Havent read it yet. Its on my long list.
I kinda get the jist with him being on Oprah et al and from his radio station, but will probably read it any way