lawd a pure dat me hear ..on the subway...in my apt..walking down the road....that sang is everywhere...now me cyan tap singing it again /o\
rampin shap
Re: rampin shap
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BiziBubbla</div><div class="ubbcode-body">lol...mi would luv know which rock u live unda ms J </div></div>
missis..me neva seh me juss here de tune before now yu nue
an yes me behind on nuff a de new tune dem..but is aight cause me nat as young as yui definitely don't keep up wid tings as i did in my younger days
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">You sing the censored or uncensored version? </div></div>
It have an uncensored version???
Is wah dem a do? Blip out de whole song?
dwl, i luvvvv dat song, when i was in Ja in January it did a run wild~~
but since P a talk bout censor, i wonder if me can put up da riddim yaa wha me luv, da riddim yaaaaa willllldddd!!!
me tun on me man like a tv,
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Magix_de_PM</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">You sing the censored or uncensored version? </div></div>
It have an uncensored version???
Is wah dem a do? Blip out de whole song?</div></div>
no man .. is just riddim versionIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
i played it for a friend.when im hear de dancehall im stawt mek up im face an signal me fe tun it off...me seh no man lissen..it gets better as it goes awn...seem ya ---->..hmmn..
<-------
me seh pumpatae rode the he2sticks outta dat riddim
assassin..nice conscious tune
ele
shaggy
all a demm