Re: Buju Banton Performance videos - 5 parts
Yeah man. It was dat type a show man..
Buju did all get choked up towards de end...
Before him call out Marcia, him say...dis lady has been a mentor to me and when mi first start inna dis bizniz, shi tell mi to be careful of the words in you songs and what u sing about, because sometimes they have a funny way of becoming reality.
Another time, Buju tek a seat pon one speaker an say...."I wonder why dem nuh like I and I, mussi cause mi say Selassie I, or a because mi say Boom bye bye"....De place mash up
One man did stan up behind wi a a try force himself in front wi...Fancy push him offa har an den him hitch up behine mi....an all him do a bawl out BUJU!! BUJU!! BUJU! like some gyal....mi nuh tap cut mi yeye offa him an elbow him til him move from behind wi..
Fancy meet one ooman weh come from Texas fi de show...an shi diddeh a kip praya vigil fi Buju inna de show
Yeah man. It was dat type a show man..
Buju did all get choked up towards de end...
Before him call out Marcia, him say...dis lady has been a mentor to me and when mi first start inna dis bizniz, shi tell mi to be careful of the words in you songs and what u sing about, because sometimes they have a funny way of becoming reality.
Another time, Buju tek a seat pon one speaker an say...."I wonder why dem nuh like I and I, mussi cause mi say Selassie I, or a because mi say Boom bye bye"....De place mash up

One man did stan up behind wi a a try force himself in front wi...Fancy push him offa har an den him hitch up behine mi....an all him do a bawl out BUJU!! BUJU!! BUJU! like some gyal....mi nuh tap cut mi yeye offa him an elbow him til him move from behind wi..
Fancy meet one ooman weh come from Texas fi de show...an shi diddeh a kip praya vigil fi Buju inna de show
Boom bye bye is my favorite chune