Re: Februrary book discussion selections
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Geneva</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">mi neva know mi did haffi read de 2 book dem?
mi just renew the loan pon achebe book and mi noh know whe mi put the second book plus neva mind mi noh dun randall Robinson book yet [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] Mi cyan kep up [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
. beg u stawt feb 8th? not the 7th please [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] thanks </div></div>
mi still a read randall book cause it dat deep...mi was going give it back to the library and buy a copy fi miself cause is a keeper...
and mi might just buy chinua book
and mi is a fast reader but mi cant keep up eeda [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] </div></div>
yes, di randall book is good. and is a book you can't really rush fi true.
i think we may take a break in March, and then go back to just one book per month. the idea was to have more than one book for discussion to widen participation, cause some ppl may decide to read one and not the other.
Anyhoo - mi a wait pon Tee (or anybody else) fi a titillating suggestion fi di next discussion after February. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Geneva</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">mi neva know mi did haffi read de 2 book dem?
mi just renew the loan pon achebe book and mi noh know whe mi put the second book plus neva mind mi noh dun randall Robinson book yet [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] Mi cyan kep up [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
. beg u stawt feb 8th? not the 7th please [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] thanks </div></div>
mi still a read randall book cause it dat deep...mi was going give it back to the library and buy a copy fi miself cause is a keeper...
and mi might just buy chinua book
and mi is a fast reader but mi cant keep up eeda [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] </div></div>
yes, di randall book is good. and is a book you can't really rush fi true.
i think we may take a break in March, and then go back to just one book per month. the idea was to have more than one book for discussion to widen participation, cause some ppl may decide to read one and not the other.
Anyhoo - mi a wait pon Tee (or anybody else) fi a titillating suggestion fi di next discussion after February. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]