look like kingy run away
One verse from jah yout an kingy get slay
mi dissapointed mi brother
Mi know you can come with another
mi miss the rhymes bad
to get kill by one verse pretty sad
mek mi take up a seat pon one cinder block
it's lyric time on boardlane someone sure fi get mocked
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img]
Re: Weh de lyricist dem deh?
Finally..kingy lower some victim inna de den
Which one mi fi kill fuss, i dont know
mek mi start wid jah yute since him a act like him a de star a de show/
Jab him wid a lyrical leff..bwoy a back row
Jab him wid a right..tear off him afro
dis is jus de war up..wait till mi start flow
lyrics inna mi head tick lakka pizza doe
ask dem ole war mungas...dem all should know
fawud again and si a next victim
stan up infront a mi like she have tick skin
blaze it wid mi lyrical 38 she start shrinkin
feel de heat inside a wata she drinkin
mi like weh dis a go...mek mi position miself
dis yah warin sparin de king cyaa loose
even if a de pentagan..fi get to dem mi ago bulldooze
come wid de ting...a jus cruize mi a cruize...
so kingy you think mi cyaan handle the heat
the people soon come to to bow at mi feet
Your lyrics mi see, but mi cyaan get the feel
You used to be good bredren, what is the deal?
You mussi out of practice, and slow on the draw
Mek mi give you one more chance for mi come like Lady Saw [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif[/img]
You rally is a brave smaddy fi stan up to mi 2 maggie
mi ago lick u wid lyrics mek u wabble like mis matty jilappi
wedda by freewill or force mi ago mek u wet u likkle baggy
di you copy>?..i repeat did you copy?>
mi ago mek you fall like jackie wig
mek lyrics reach you like a fr.g you a fr.g
mek lyrics reach you brain mek it spin like gig
you can bow out early...or simple capture a plot and start did
come walk up walk up and stop de talk up
like a dog mi lyrics dem a bawk up
lick you from wehever u deh all de way to norfolk
come wid de game or shut de .. up.
Do I copy, yes I copy
tho you lyrics dem sloppy
Step you foot in the watter bwoy it is choppy
Doan be scared little lamb the slaughter soon come
By the time mi is done you be beggin for crumb
So you want to come take my by force, or freewill
You wan play with big girl, mek mi show you the drill
Stand back likkle bwoy, stand fast and stand still
Watch mi blaze up the place for mi put you pon the grill
Mek mi eat you up like one nice beef patty
After mi tek one likke break and smoke up dis fatty
Stay deh walk and talk careless
you tink mi ago leave de war wid me ting stainless?...
smaddy ago leff brainless, nameless inna bear mess
it pay you betta you crawl back inna you birds ness
you lyrics dem weak... like mosquito you lyrics dem a pear pess
is that you bes'? I hope not..please come inna you war dress
Yes, go hold you medi lady
de jabs weh you a trow...move kingy? bearly
you bullits hit kingy...not even nearly
I need de heat and serus competition......
mi need fi show dese wannabees seh dem a nuh nuttin fi mi walk and p.ss on
..to dem arteries mi lyrics dem wahh kiss on
shut down dem system like a 1982 nissan
Mi belly done full and mi spliff it done smoke
Now mek mi handle dis bwoy im a joke
Mi hear him talk long time bout the conda
garden snake him carry so doan even bodda
Him lyrics nah fool mi cause mi know the truth
kingy try fi play big bwoy but im just a youth
come now kingman come better dan dat
look like him ketch fraid like some scaredy cat
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">Stay deh walk and talk careless
you tink mi ago leave de war wid me ting stainless?...
smaddy ago leff brainless, nameless inna bear mess
it pay you betta you crawl back inna you birds ness
you lyrics dem weak... like mosquito you lyrics dem a pear pess
is that you bes'? I hope not..please come inna you war dress
Yes, go hold you medi lady
de jabs weh you a trow...move kingy? bearly
you bullits hit kingy...not even nearly
I need de heat and serus competition......
mi need fi show dese wannabees seh dem a nuh nuttin fi mi walk and p.ss on
..to dem arteries mi lyrics dem wahh kiss on
shut down dem system like a 1982 nissan
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70458-applaud.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70458-applaud.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
Alright mi aggo remind dem yu kno..SONG!
WELL BIGGAHVIEW A KILL MAN FROM NINETEEN OOOHH LONG, NOW SOME LIKKEL RUMPIANS WANT COME TEST BAD MAN OOOOHHH KKKKKKKK DUST OFF MI A.KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK! WELL!
Unu done know Biggah kill soundbwaay fi fun,
Discard di lot a dem like chew up bubble gum,
Some a dem still innyah dis yahh forum,
Mi naaaahh call no name but Kingy no baddah run!
How many times yu get di rappah pam pam!
Long side Neutral and di Brukbak one,
Rinse nuff lead up undah dem tam, Dem!!
still undah ground like casavah and yam,
Now dem a try style man like dem hear mi get band!
Last time wi meet was at di bad man function,
Some nevah mek ie, catch dem at di junction,
Unu done know seh mi machine nevah malfuction,
Full dem lungs up a lead, mi still hear di suction!
NO baddah start tings unu know yu cawwwn stop,
Mi have mi asskell and di magazine stock,
Gi mi di ting deh whe go pon di top,
Put on di ting deh whe silence di clap,
Level dat off and yu know dats a rap,
One tick a di clock seems like 10 mintues fi a fact.
eaaassee pleeeasseee.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif[/img]