Re: Weh de lyricist dem deh?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">BIGGA....you know say a your fault why dis war tun inna catfight and poetry class? Look how bandanna did a fire 38 afta mi..but as soon as you come a fya bee bee gun and sling shat..she say she betta catfight. come on man. go barrow smaddy tekky and makcie and come man cho. lol </div></div>
MI??? If mi nevah come in and put some heat in yah all a unu would be viewed as the same..So tanks to mi some ppl a log on fo di real makoyy..
MI come in and see di chree a unu a fling rose pebbles at each addahh so mi let of some leadinnah unu direction and mek unu sckattah!! LOL
But dem yah two a gwaan bad. a peer scatch scratch. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">BIGGA....you know say a your fault why dis war tun inna catfight and poetry class? Look how bandanna did a fire 38 afta mi..but as soon as you come a fya bee bee gun and sling shat..she say she betta catfight. come on man. go barrow smaddy tekky and makcie and come man cho. lol </div></div>
MI??? If mi nevah come in and put some heat in yah all a unu would be viewed as the same..So tanks to mi some ppl a log on fo di real makoyy..
MI come in and see di chree a unu a fling rose pebbles at each addahh so mi let of some leadinnah unu direction and mek unu sckattah!! LOL
But dem yah two a gwaan bad. a peer scatch scratch. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img]