Amy Winehouse
Re: Amy Winehouse
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Chrissee</div><div class="ubbcode-body">cyaa judge fraw dem picho yah. no good chred [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif[/img] </div></div>well mi fine di picture fi support fimmie side a di debate is now up to di smaddie whe seh har mout mashup fi come prove it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smirk.gif[/img]
well prably di contrast naw werk good pan my side [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] caws every ting look like di sed color...skin, eyes, teet all bown [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TheEmpress_Aynat</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Chrissee</div><div class="ubbcode-body">cyaa judge fraw dem picho yah. no good chred [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif[/img] </div></div>well mi fine di picture fi support fimmie side a di debate is now up to di smaddie whe seh har mout mashup fi come prove it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smirk.gif[/img] </div></div>
I saw her singing "live" not some picture. You see how she's holding the mic? Count over a couple and you'll see it for yourself. Even in her videos they don't get close up to her mouth. I said she has a whole in the side and a big ole tooth is missing. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Chrissee</div><div class="ubbcode-body">well prably di contrast naw werk good pan my side [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] caws every ting look like di sed color...skin, eyes, teet all bown [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] Watch for her pics and when she sings live. Wonder why you didn't post her spitting in her concert? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Boopie2</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TheEmpress_Aynat</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Chrissee</div><div class="ubbcode-body">cyaa judge fraw dem picho yah. no good chred [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif[/img] </div></div>well mi fine di picture fi support fimmie side a di debate is now up to di smaddie whe seh har mout mashup fi come prove it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smirk.gif[/img] </div></div>
I saw her singing "live" not some picture. You see how she's holding the mic? Count over a couple and you'll see it for yourself. Even in her videos they don't get close up to her mouth. I said she has a whole in the side and a big ole tooth is missing. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] </div></div>
Mi a wait fi yu post di proof, mi naw juss tek yu word fi it soh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TheEmpress_Aynat</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Boopie2</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TheEmpress_Aynat</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Chrissee</div><div class="ubbcode-body">cyaa judge fraw dem picho yah. no good chred [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif[/img] </div></div>well mi fine di picture fi support fimmie side a di debate is now up to di smaddie whe seh har mout mashup fi come prove it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smirk.gif[/img] </div></div>
I saw her singing "live" not some picture. You see how she's holding the mic? Count over a couple and you'll see it for yourself. Even in her videos they don't get close up to her mouth. I said she has a whole in the side and a big ole tooth is missing. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] </div></div>
Mi a wait fi yu post di proof, mi naw juss tek yu word fi it soh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img] </div></div>
1 I said I saw her live on Bet or something where she was grinning saying she wanted to work with Jay Z and 5o cents. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] I see a pic where she holds the mic just so, another one is where she's covering it up with her tongue. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
Plus I don't know how to post pictures. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img]