Artiste: Anthony B
Introduction
Okay, Okay
Take care of the woman them (repeat)
Verse 1
Buk a sexy black girl in a Kingston city
With a small waist fat a.. and two firm t...y
Walk knock knee but me no too pity
She a request the [censored] fi wuk with her splitty
She don't want no man fi bite it and licky
Want the stamina ramina, no two minute quicky
So me tell her me ready no partial nor pity
But don't get attached is a one time thingy
Have me wife a me yard so me don't want no hicky
Love girl in a skirt wid the itty and bitty
Cut off sleeve blouse fi show the stiff t...y
Rise up me eel me no carry ticky ticky
She look pon me pants front and see the ...
Going have her a moan and groan under ...
She going talk in a tongue when me juk it and sticky
Shiver and quiver we no joke with the kitty
Chorus
So tease her and please her
Hug her up and squeeze her
Keep her don't leave her
Don't bruise and beat her
Seize her don't sleaze her
Hug her up and squeeze her
Please her and tease her
But don't bun and cheese her
Verse 2
When me see a hot girl me just can't resist
A longtime she no get a feeling like this
Have her weak in her knees in a total bliss
No music nah play yet she a turn and twist
We aim to please we nah shoot and miss
Too much woman deh a road fi man deh 'back fist'
Nah make no girl put me pon the dead man list
So me a go smoke a spliff if you catch my gist
On her ears and her neck me put some deadly kiss
Spot the two breast me haffi put on my lips
Knocking on the door like drum and sticks
Give her multiple style cause we full of tricks
So me give her nine inch and leave out the six
Start pedal her leg like me a cyclist
She need to come at least ten times that me insist
When she wake in the morning she haffi reminisce
Repeat Chorus