yu eva hear a sang an swear seh dem a seh wan ting only to find out dem saying summen completely different [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif[/img]
me gu a wan show an de sound system play dis sang.."Congo Way" whey me fall in love wid..me a research pan de net an ask everybody if demma eva hear it..its an old roots sang..no luck [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
... last night me gu a waan session an de same sound system was playing.. so me run up pon wan a de breddrin an ask a who sing dat sang...im look like dis ----> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]<---- krach im head an ask me fe sing it... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img] me sey "i don't tink so"...but me tell wha de sang was about..turns out the singer wasn't saying "since I went the Congo Way"..im was saying "since I threw the comb away" [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70361-embarassed.gif[/img]
what lyrics have you completely misheard [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]
me gu a wan show an de sound system play dis sang.."Congo Way" whey me fall in love wid..me a research pan de net an ask everybody if demma eva hear it..its an old roots sang..no luck [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
... last night me gu a waan session an de same sound system was playing.. so me run up pon wan a de breddrin an ask a who sing dat sang...im look like dis ----> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]<---- krach im head an ask me fe sing it... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img] me sey "i don't tink so"...but me tell wha de sang was about..turns out the singer wasn't saying "since I went the Congo Way"..im was saying "since I threw the comb away" [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70361-embarassed.gif[/img]
what lyrics have you completely misheard [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]