Taurus Riley
Re: Taurus Riley
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">Kinda old now ain't it. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img] but looks like it could be a real classic all the same </div></div>
how do u define old. To mi it nuh ole it still sweet sed way
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">Old as in I've been hearing it since June an mi sure anuh even den it did buss.
Plus old as in @ least 11 threads been started discussin the song/video already. That's it. </div></div>
a wey u name again..because mi know sey you too famila wid the site.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsKurlie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">Old as in I've been hearing it since June an mi sure anuh even den it did buss.
Plus old as in @ least 11 threads been started discussin the song/video already. That's it. </div></div>
a wey u name again..because mi know sey you too famila wid the site. </div></div>
juss by di tone nuh shudda tell u seh a Zed areddy [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">Kinda old now ain't it. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img] but looks like it could be a real classic all the same </div></div>
fe real..me kinna tyad a it now [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70361-embarassed.gif[/img]
it do really a get tired now, [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-sleeping.gif[/img]
u know dis one old, but me juss a really get into it!
someting bout go put on your tongs baby, and before you know it is another baby [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]