Re: WHEN DI WAR AGGO COMMENCE???
mek mi puddung mi christmas cake and give dis wan him rest:
goldilocks a comin straight outta Bellevue
shake out mi bag o lyrics fi de wan biggaview
but before I begin Happy Holidays to you
and de rest of de teflon coppashot crew
like you seh, what ya seh
that ain't already been sed?
ain't nevah new thoughts a come to yar head?
alla ya fren dem well full up a lead
a ongle mi wan dat nevah did dead
mi float in lika spirit
and dem fyah nuff shot
but dey know dem cyan't touch it
goldilocks inna de spot
mi don't tek no covah
nevah fraid of pestilence
Jah standin by my side and mi don't deal wid violence
So come wan come all and let de bullets fly
one day will come when ya modda won't cry
cuz ya come to your senses and puddung de gun
stop chat nonsense and stop haffi run
let all the bad man have dem fun
jus' know Jah is the light and the truth and the way
you won't need no gat come Judgement Day
well mi time is up
mi see de angels a come
(no, it men in white coats [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img])
guess mi bettah go home
to the peaceful halls of Bellevue
dat weh mi come from.....
singin' ooooh ohoo wat a laa laa
wat a laa laa laaaha
goldilocks inna your area
(born jamericans tell mi seh it aaight to sing dis heah)
(and tenks fi de high grade, yuh is nice guy!)
mek mi puddung mi christmas cake and give dis wan him rest:
goldilocks a comin straight outta Bellevue
shake out mi bag o lyrics fi de wan biggaview
but before I begin Happy Holidays to you
and de rest of de teflon coppashot crew
like you seh, what ya seh
that ain't already been sed?
ain't nevah new thoughts a come to yar head?
alla ya fren dem well full up a lead
a ongle mi wan dat nevah did dead
mi float in lika spirit
and dem fyah nuff shot
but dey know dem cyan't touch it
goldilocks inna de spot
mi don't tek no covah
nevah fraid of pestilence
Jah standin by my side and mi don't deal wid violence
So come wan come all and let de bullets fly
one day will come when ya modda won't cry
cuz ya come to your senses and puddung de gun
stop chat nonsense and stop haffi run
let all the bad man have dem fun
jus' know Jah is the light and the truth and the way
you won't need no gat come Judgement Day
well mi time is up
mi see de angels a come
(no, it men in white coats [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img])
guess mi bettah go home
to the peaceful halls of Bellevue
dat weh mi come from.....
singin' ooooh ohoo wat a laa laa
wat a laa laa laaaha
goldilocks inna your area
(born jamericans tell mi seh it aaight to sing dis heah)
(and tenks fi de high grade, yuh is nice guy!)