i have not picked up a book all week... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/dizzy.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]am i losing mi lust fi reading...mi haffi go B n N today go see weh mi can find dat is new....eeekkkkkk
eeeekkkkkk
Re: eeeekkkkkk
man..I've been in heaven..forced to killed several hours at week at B&N...me already done wan book an start an a next while waiting around...love those comfy chairs... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yahoo.gif[/img] its gonna be while fore I actually buy a book [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
love working in a high school and the college.
can read all i want.
as faculty, i can also keep the book for extended periods of time. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
just got my copy of The Pirate's Daughter yesterday.
began it half hour ago.
so far..so good [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Juss_ILP</div><div class="ubbcode-body">love working in a high school and the college.
can read all i want.
as faculty, i can also keep the book for extended periods of time. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
just got my copy of The Pirate's Daughter yesterday.
began it half hour ago.
so far..so good [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] </div></div>
u r juss reading dat book...shame on u...mi no shame fi seh dat everytime mi go B n N mi chek pon di progress of di sales...u wud tink mi a get share from Margaret fi real [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] mi so proud a har ..fi real...di odda day mi tell har juss so...as much as mi love read, it nice fi actually know an author mi rate...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">u r juss reading dat book...shame on u...</div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70361-embarassed.gif[/img]
but mi hah suh much book daht mi haffi read.
all di while people gi mi book daht mi "muss read"
dem pack up di place afta a while.
mi juss gettin round to Pirate's Daughter.
Mi reading it much faster than I anticipated.
Margaret Cezair-Thompson definately have di yardie story telling talent [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Juss_ILP</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">u r juss reading dat book...shame on u...</div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70361-embarassed.gif[/img]
but mi hah suh much book daht mi haffi read.
all di while people gi mi book daht mi "muss read"
dem pack up di place afta a while.
mi juss gettin round to Pirate's Daughter.
Mi reading it much faster than I anticipated.
Margaret Cezair-Thompson definately have di yardie story telling talent [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] </div></div>
look pon har DNA pool...plus she had good literature teacher......Jah bless Mrs Darlington... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img] she taught me to a distinction in A level Literature...she mek it come alive in ways u cannot believe [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img]
wha??
not even a download to the kindle? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]
even I managed to read a few pages of a grown up book [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
Speaking of readin I've lucked up on some good ones lately. This last one is almost finished and I'm reading a little at a time cause I don't want it to end. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
Cough Cough, speaking of such did you read the last ones. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img]