memba dem yah...
"pittah
pattah
pittah
pattah
EVERYBODY NOW
raindrops comin down
mi and my baby
((((holdin tight))))
movin alright
a hope it nevah stops!"
".....play di muzic
play di muzic
jump like leggo beast
if yu want to
luv yu dawtaH
play di muzic sweet (sweet)
Smoke yu pipe and
feel alright and
play di muzic sweet (sweet)
no matter wa yu do
Yu... (*I CAN'T HEAR OONU*)
play di
play di
play di muzic"
AND
"JAMAICA
I nevah leave yu again
I LUV YU
I nevah leave yu again..."
"Now that we found luv
what are we goin do with it?..."
"Stir it up
likkle darlin
stir it up
come on and..."
"Don't worry
about a ting
cuz every likkle
goin be alright...
don't worry about a ting
cuz every likkle ting
goin be alright!"
(....who dey yah?
throw down....)
"pittah
pattah
pittah
pattah
EVERYBODY NOW
raindrops comin down
mi and my baby
((((holdin tight))))
movin alright
a hope it nevah stops!"
".....play di muzic
play di muzic
jump like leggo beast
if yu want to
luv yu dawtaH
play di muzic sweet (sweet)
Smoke yu pipe and
feel alright and
play di muzic sweet (sweet)
no matter wa yu do
Yu... (*I CAN'T HEAR OONU*)
play di
play di
play di muzic"
AND
"JAMAICA
I nevah leave yu again
I LUV YU
I nevah leave yu again..."
"Now that we found luv
what are we goin do with it?..."
"Stir it up
likkle darlin
stir it up
come on and..."
"Don't worry
about a ting
cuz every likkle
goin be alright...
don't worry about a ting
cuz every likkle ting
goin be alright!"
(....who dey yah?
throw down....)