So mi jus get a call say him still deh a jail..supposedly fi (rape) [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img]having sex wid a minor (age 14) [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]
Yuh know say u naw no sense [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
it seem like a couple weeks now dis gwaan. caw mi a hera say a yessideh him did fi go court pon it or sumting [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
kartel supposed to a link my man deh fi one show tinite so him wi fine out wah gwaan dem time deh
him, kartel, donia...to me dem all lookin a hype so dem feel dem need fi be inna de spotlike in a negative way fi get a hype. but den again...dealing wid minors in jamaica is a everyday ting. i remember when i was in HS..gyal nuh want mi because dem want dallas money man weh outa school
i am hearing somethings about deva weh is not a good look fi a artist like him.
Deva got issues.Mi know say a regular ting dat fi dem. But as a artiste him nuh fi gwaan so. Look hummuch 18 an older ooman wi drop dem baggie jus fi say dem deh/sleep wid dem [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] dem fi stop gwaan like dem hood ago drop off if dem nuh dip it inna sitten [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
Him shooden deh nuhweh...But as yuh say..there is hype roun him, him a Portmore star afterall. Mi si man weh have less dan him an naw nuh chune or no notoriety get nuff front. So dat a de least.
de way how dem gyal deh a yaad stay...dem wi sleep wid him fi jus fi go walk an chat to dem fren or even fi breed feem [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]
mi was a wonder how comes mi nay hear nutten from u...an de smaddy from 1876 nuh come advertise needa [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
Lord, what happened with my 'donia??[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">Mi a dead...so all dem time munga a deejay say deva a child molester was true?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img] </div></div>
Your boy R kelly fits in the same line but you defend him to the hilt. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.