Artiste: Tarrus Riley
Intro:
Yeah cyaan even trust you neva
dem a diss ya unno better look out, look out.
Yeah cyaan eva trust you neva,
mothers against fathers friend against friend,
oh so sad
(Verse 1)
Dem seh mi haunted
cah mi no trust man
and I no tek not a jack from no one.
Nuff a friend enemy and dem many, many
and true penny money dem gone funny, funny.
Give me a smile inna di skies dem quick fi call you down
but neva said dem true intention.
Friend enemy and dem many, many
dem fight his majesty
waan fi damage me dem a ...
(Chorus)
Backbiter
Trapsetter
Smile in your face,
mi no waan dem in my place.
Mi no waan dem in my face cah dem a
Backbiter
Trapsetter
Smile in your face,
mi no waan dem in my place
(Verse 2)
They only come with smiling faces when
they want to reap off your farm
Dem neva plant it and want fi reap off yuh farm
dem come a skin dem teeth when dem meet and
the children in the street.
Dem will tear yuh to pieces
mi nuh trust dem
(Chorus)
(Verse 3)
Cyaan even trust you neva,
Dem a diss ya unno better look out, look out
yeah cyaan eva trust you neva I tell you
mothers against fathers, friend against friend
oh so sad.
I tell you mi sceptic a who mi deal wid,
cah nuff a friend enemy and dem many, many
and true penny, money dem gone funny, funny.
Give me a smile inna di skies dem quick fi shake you hand,
but neva said dem true intention.
Friend enemy and dem many, many
dem fight his majesty
waan fi damage me dem a...
(Chorus)