What happen? Bwoy back inna the days forum use to nice. Me aka TonySlim, JD (Jesus Dread), CEW ,Dejah, Evanovitch, Mutty and Compry use to debate for days leading into weeks. We almost mek Mutty become a Christian!! Laaawwwd bring it back nuh! bring it back!
Forum of back in the days
Re: Forum of back in the days
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TonyRoyal</div><div class="ubbcode-body">What happen? Bwoy back inna the days forum use to nice. Me aka TonySlim, JD (Jesus Dread), CEW ,Dejah, Evanovitch, Mutty and Compry use to debate for days leading into weeks. We almost mek Mutty become a Christian!! Laaawwwd bring it back nuh! bring it back! </div></div>
mi membah bredren, it was de bess forum back den, but smaddy (an mi naah cawl nuh name) neh like de awgument dem an de spicy convo weh did a gwaan an dem did waan promote dem chistianity suh now yuh si what wi have dung yah.
Mi hope dem nuh tink seh mi cyan reseurreck dung ya
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TonyRoyal</div><div class="ubbcode-body">What happen? Bwoy back inna the days forum use to nice. Me aka TonySlim, JD (Jesus Dread), CEW ,Dejah, Evanovitch, Mutty and Compry use to debate for days leading into weeks. We almost mek Mutty become a Christian!! Laaawwwd bring it back nuh! bring it back! </div></div>
jump in sir, the water's great.
check the threads man, there is some good stuff.
Then Tony, how often do you show up here? I agree with you though, there was a time when this forum was very active with some stimulating discussions. Things and time change but I'm sure the place will get lively again.
You left out Fledgist, Jedi, Rollin Calf, Fortis even heretic. I see Accepted once in a while.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Compray</div><div class="ubbcode-body">
You left out Fledgist, Jedi, Rollin Calf, Fortis even heretic. I see Accepted once in a while.
a chroo
this is a good one! props to emperor.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TonyRoyal</div><div class="ubbcode-body">Dahjah fi get dem powaz deh yu need a Pentecostal to lay his/her hands on yu and touch yu wid some oil. (<span style="font-style: italic">After yu lay some money at the Alter</span>) </div></div>
mi naah mek any a dem touch mi wid dem deh vibes
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Compray</div><div class="ubbcode-body">Then Tony, how often do you show up here? I agree with you though, there was a time when this forum was very active with some stimulating discussions. Things and time change but I'm sure the place will get lively again.
LOl !...how things and times have changed,...there was a time when christians would give their eye teeth to stop non believers posting and questioning religion in this forum,...now that the non believers have stopped you can practically see the cobwebs and the tumbleweeds,..there is no way this place will get lively again,....you all got what you prayed for,..your god is great..LOl !.