a moment of peace even doah dem hitch up nex to mi
Re: a moment of peace even doah dem hitch up nex to mi
is bredda n sista from di said litta..dem move in sync u see...mi juss go look weh dem deh..dem a dig hole outside so mi lock dem off from coming furda dan outside di pantry...none a dat mud a come furda in di house...ah sah..so now mi haffi go bade dem again cause mi change mi bed linen lass nite...sighhhhhhhh
They are BEAUTIFUL!!! I'm happy to finally meet them. I see many in the grooming shop and there is one thing I can say is ALL of them are sweet and well behaved. I have never seen one that acts bad.
What's their names?
yu know Nanook that's funny you mention that about the groomers, I have a dog looking like that and she was a demon most of the time but the groomer ALWAYS compliment her on how well behaved she was during the grooming
Vanity I tell yu Vanity.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">Ming n Gina....spoilt as they come but loving...mi having di flu n dem een n out di bed ...wen dem juss bade dem is soooo sweet to hug up..like cotton balls... </div></div>
Oh yeah, I know how soft and silky they feel! Kinda like too, when Paris gets her bath and groom...she is like cuddling up with a big stuffed toy she is so soft!
It's funny how dogs will let strangers groom them easier than their owners!
no dem dont shed...but dem into everyting...everyting..mi yarns, shoes, phone,paper...the female loves to chew up paper...u gi dem fifty million toys n dem tek it to di bak yaad n den go to u shoes etc...but dem is sooo cute n loving n tons of company even if dem want to be the center of attention...
dat is y is two..so dem can kip each odda company but it is hell to pat di two a dem togedda...n tekking dem fi a walk is pure tripping ovah dem..yep, dem not trained..juss free fi all...but no privacy..u step out di shower n dem looking at u..u siddung pon di tilet n dem a look pon u...going dung di stairs n dem undafoot..dem juss pee pee cluck cluck bakka mi...but is company n dem is really cutie pies...
They are adorable, Evan. Thanks for sharing.