cat vs dog?? pro n cons
I'm leaning towards a cat as it seems dogs tend to be PRESENT while a cat can just mellow out in dem own likkle space..
Really looking for something the kids will take to, (and an animal dat wont bex wid me when mi cuss aff everybady)
How do unno feed cats in this side a di planet?
In Jamaica growning up, the puss usually fend fi demself or work wid di eat and leff.
As mi naah look fi add to di grocery bill, what is the expetctions nutrition wise when taking care of a cat.. in north america..
on the otherhand.. what kinda dogs keep relatiovely small, dont shed, and dont look weird?..
I'm leaning towards a cat as it seems dogs tend to be PRESENT while a cat can just mellow out in dem own likkle space..
Really looking for something the kids will take to, (and an animal dat wont bex wid me when mi cuss aff everybady)
How do unno feed cats in this side a di planet?
In Jamaica growning up, the puss usually fend fi demself or work wid di eat and leff.
As mi naah look fi add to di grocery bill, what is the expetctions nutrition wise when taking care of a cat.. in north america..
on the otherhand.. what kinda dogs keep relatiovely small, dont shed, and dont look weird?..