i am doing a disservice to these dawgs...fi real..i am treating dem like children...i even find miself walking wid dem in mi arms..
.dese r the main tings:
how do u know if a dog is hungry? to me dem refuse to eat di dry food..but den dem wi mek di chicken siddung deh too,,,i am running around puttin down different types of food fi dem
now, is it normal for dawgs to chew up tings..i mean dem chew up any n everyting
is it normal fi dme fi mess wid u garbage
is it normal fi dem fi follow u rung di place
i mean i cannot go even into di bathroom widdout dem coming
HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP is it me n not dem
.dese r the main tings:
how do u know if a dog is hungry? to me dem refuse to eat di dry food..but den dem wi mek di chicken siddung deh too,,,i am running around puttin down different types of food fi dem
now, is it normal for dawgs to chew up tings..i mean dem chew up any n everyting
is it normal fi dme fi mess wid u garbage
is it normal fi dem fi follow u rung di place
i mean i cannot go even into di bathroom widdout dem coming
HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP is it me n not dem