U start to get up n seeing him fast asleep n comfortable , u change ur mind knowing dat if u get up he will also , so as to follow u to be wid u, so u sekkle bak down n let him continue in the rest n position he took a while to make comfortable
When not only you have your bottle of water but she has her cup of water in the cupholders in the car. Plus you both have emergency kits in the trunk.
Oh and did I mention she has a carseat because you freaked out about the idea of her flying through the windshield? (Yes, I get the most blatant flack about that.)
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body">you buy a pet stroller so you can take the puss on walks with the dog because she cries when you leave her behind </div></div>
dis one mek mi chuckle.....Ming is always putting him head on a book, the computer, anyting like a pillow for his head so mi find some cute doggie pillows yessiday n buy two....
When they hiss at u when u go to pick them up from the groomer and instead of hissing back u say "poor baby, i know u don't like coming here...mommy will give u some treats when we get home"
i took these pictures last night juss before going to bed...they look soooo cute lying on top of their pillows...i had found the pillows this week and they went soo well with their stuffed animal wich they got for Christmas
so wid much love in m heart i took the picture n went to bed
got up this morning and found one of my watches just inside dem likkle door n one watch on the deck....di likkle devils went into mi jewellery box wich i had left on the floor in the living room....no wonder dem neva come eena my room last nite n all now not a peep from dem...
mi a go have a good inqusition as soon as dem surface before di beatings begin
juss tru u know dem love it...mi tek mine fi a walk early dis mawning...missa ming him love bark n nip at bigger dogs..the bigger the dog, the muss .mighty ming muss shape afta dem...ah sah..so mi get a muzzle fi him so dat mi can let him off the leash so him n him sista can dash bout...usually she is free n mi have him on di leash..so mi feel well comfortable since him ha awn di muzzle mi a walk n no pay dem no mind...no noise nutten...mi a remind miself seh mi need fi release di muzzle every likkle bit so dat him can pant..said time mi see two big dawgs...but mi naw pay dem no mind cause missa ming mout is firmly in di high price muzzle mi buy...next ting mi hear bark a gwane an see dis likkle flash fly pass mi wid muzzle a swing run him neck..mi no know how di likkle wretch get it off but dere he went..n fi mek it wuss wen mi put it bak awn him juss walk behind me an wen mi look bak di muzzle a swing rung him neck...ah sah...but him is sooooooo cute ...ah sah..l love me some of my dogs
likkle wilemi a complain to dem seh dat every day mi slave ovah a hot stove n dem a mek up dem nose like dem no wan di food...as a gawd mi a chat to di two dawg like dem a pickney
go in to go to bed, there is no space fi u so u go sleep in another room...now really...an it is 1pm my time n dem still in bed...but den it is rainy n overcast here so dem seem to be relaxing in bed to avoid the cold
Too funny Vannie. I have some late risers and some early risers & some that like to spend the day under the covers every day!. It is very comical to watch.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.