when u get excited about new appliances [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70392-silly.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
you know you are grown up
Re: you know you are grown up
dahlink..dats beyond grown up [img]/forums/images/graemlins/70374-lipsrsealed.gif[/img] who said stepford village [img]/forums/images/graemlins/shocked.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
jk [img]/forums/images/graemlins/70459-hugs.gif[/img]
whadyaget whadyaget.. [img]/forums/images/graemlins/70371-jump.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70371-jump.gif[/img]
i dream of sub zeros :sigh:
considering mi use fi get excited bout clothes & shoes dis is a BIG change..
a new fridge.. side by side (move inna de 21st century) LG
and mi get it offa ebay fi $500 less dan mi see it anywhere else.. newbrand inna box [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img]
I have also seen the prices of subzeros and mi cyan justify how dem perform betta dan de odda brand dem.. [img]/forums/images/graemlins/shocked.gif[/img] yet dem is pretty & stylish looking doah [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
dahlink..dats beyond grown up [img]/forums/images/graemlins/70374-lipsrsealed.gif[/img] who said stepford village [img]/forums/images/graemlins/shocked.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
whadyaget whadyaget.. [img]/forums/images/graemlins/70371-jump.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70371-jump.gif[/img]
if yuh want dem jus go for dem...whats a couple grand extra when yuh spedin hundreds of thousands on a residence...an is a item you goign to keep for about 20 years....plus if you sellin the property first class built ins will really up the value.When its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
watch how the spreadsheetists a go update fi RichD row and add in sub zero, thermador & viking appliances [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
mi noh know bout de 20 year sinting deh cause fram whe mi see bout de place afta 10 year people ready fi update..
and yes I have seen a 20 yr old Viking fridge.. It was nice fi ie time but if mi did buy dat deh property it would definitely have to GO. [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
when u get excited about new appliances [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70392-silly.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
[img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] I know that feeling... A while ago.. Mother-N-Law give us a new skillet, pot, all-a that good stuff. It was the [img]/forums/images/graemlins/70377-loveeyes.gif[/img] topic of the month in our house. Everytime we cook... We have a whole conversation on the pot & how it nice. [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
watch how the spreadsheetists a go update fi RichD row and add in sub zero, thermador & viking appliances [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
OMG...Viking stuff is the best!!! [img]/forums/images/graemlins/70409-waytogo.gif[/img]
ohhhh now i get it.... it's battery operated ( [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]) [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
if yuh want dem jus go for dem...whats a couple grand extra when yuh spedin hundreds of thousands on a residence...an is a item you goign to keep for about 20 years....plus if you sellin the property first class built ins will really up the value.
sounds like rich D been watching HGTV...adding to spreadsheet [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]
pardon me for interruptin your excitement ova yuh new fridge-afterall if mi buy fridge pon E-bay and fine motoh inna di back mi oulda excited too [img]/forums/images/graemlins/smirk.gif[/img]- but ahm could you please check see if di callaloo seed ova yet.
tonks.
Carry on [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
ohhhh now i get it.... it's battery operated ( [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]) [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
[/ QUOTE ]BOAL!!!If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
if yuh want dem jus go for dem...whats a couple grand extra when yuh spedin hundreds of thousands on a residence...an is a item you goign to keep for about 20 years....plus if you sellin the property first class built ins will really up the value.
RD..me like de way yu tink..its a relative world fe true [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img] I'll be house broke but house proud [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img]