Oi Sweetssap u nuh run bar again?
I need a drink.. whe de bar deh?
Re: I need a drink.. whe de bar deh?
[img]/forums/images/graemlins/shocked.gif[/img] one month on the jab an yu stawt drink aready [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
mi madda a drive me [img]/forums/images/graemlins/70392-silly.gif[/img] and a drink wid de tv will help mi sleep [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<font color="blue">Tsk, Kia, not at this time of night. [img]/forums/images/graemlins/70388-shameonyou.gif[/img] </font>
but it will help me [img]/forums/images/graemlins/70394-sleeping.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<font color="blue">Tsk, Kia, not at this time of night. [img]/forums/images/graemlins/70388-shameonyou.gif[/img] </font>
[/ QUOTE ] me a wonder if this would put me to sleep faster.. [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img]
Oi Sweetssap u nuh run bar again?
mi feel it fe you
but mi nah serve you likka
caa mi get fe undstand sey u unda age
OOman open up de bar I tell thee [img]/forums/images/graemlins/70368-hoppingmad.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
but it will help me [img]/forums/images/graemlins/70394-sleeping.gif[/img]
[/ QUOTE ] <font color="blue">But not a restful sleep. The alcohol will disturb your REM or something like that. </font>
[img]/forums/images/graemlins/70402-thinking.gif[/img] Wha badda yuh Kia? Usually yuh gi odda peeple advice so mek mi help yuh dis time. Yuh waan sumaddy get a kick dung? Mi develop new connection recently an caan get dat dun cheap enoh.
[img]/forums/images/graemlins/70365-flirt.gif[/img]
Oye Papi [img]/forums/images/graemlins/70459-hugs.gif[/img]
Tuvia una dia de caramba hoy en el barrio.. Muchas personas gimotearon hoy. Hay alguna alineación planetaria impar que debo saber de?If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
but it will help me [img]/forums/images/graemlins/70394-sleeping.gif[/img]
[/ QUOTE ] <font color="blue">But not a restful sleep. The alcohol will disturb your REM or something like that. </font>
GirlKia not alcohol disturbs my REM [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
yeah, i was just about to say that when i drink before going to sleep i usually wake up feeling HORRIBLE [img]/forums/images/graemlins/70361-embarassed.gif[/img]. Maybe you could try some warm milk...i heard that it works. [img]/forums/images/graemlins/70371-jump.gif[/img]