So who done fix up dem house nice fi di holidays? Put out yu pretty bed spread and yu nice curtain dem? I doan care bout dem tings but mi modda out law coming with her white glove today fi come decorate mi house fi di holidays. [img]/forums/images/graemlins/rolleyes.gif[/img]
Pretty Up Fi Chrismus
Re: Pretty Up Fi Chrismus
mi noh inna de xmas spread and holiday tablecloth sinting but will fling up de tree and the chocolate santas
put up the cards and call ie a day .
dem de xmas bedspread, tablecloth a just more stuff fi manage.If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
mi noh inna de xmas spread and holiday tablecloth sinting but will fling up de tree and the chocolate santas
dem de xmas bedspread, tablecloth a just more stuff fi manage.
so I take it yuh nuh buss out the christmas plate, glass, cup, mug , knife and fork and dem sinting deh [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
dem de xmas bedspread, tablecloth a just more stuff fi manage.
so I take it yuh nuh buss out the christmas plate, glass, cup, mug , knife and fork and dem sinting deh [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
No.. mi noh bodda wid special occasion plate.. Mi nah wait fi special occasion to use mi special plate dem.. Mi use it when mi feel like ie. (fyi mi nah use mi granny china eida cause it noh dishwashable [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] )If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
I have every little thing out. BIG party tomorrow! Even bought towels for the bath this year!! [img]/forums/images/graemlins/shocked.gif[/img]
As Mistress of de Home & Garden Forum this is your forte! Enjoy the party [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
yes, me a go pretty up the table on christmus day..
the tree is already out, and the staircase is already dun in garland and lites.. [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
the front yard, pretty, pretty, with the trees/bushes all wrapped in lights outside
and yes, noh feget me Santa claus coming in and outta him chimney pon the front lawn.. [img]/forums/images/graemlins/70365-flirt.gif[/img]
Yes, me is ready fe chrissmus! [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]
Mi hate Chrismus. Light bill! Food expenses, and all di money yu spen pon ungrateful recipients of gifts. [img]/forums/images/graemlins/rolleyes.gif[/img]
But anyway mi get mi step modda dead leff Chrismus tree so mi a go put e up. Apart from dat not a ting a gwaan oddawise. [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
a thanksgiving me can do without..
I think is because me noh celebrate it a ja, and fe de oddest reason, me just cant get into the hang of it, until it deh right pon top of me..
Christmus now..
me member *drunkuno* and the fun with *starlites* and *firecrackers* and dem sweetness deh..
Christmas bring back memories of me madda a corn pork and a mek ham, and all sorta food deh inna de fridge..
all the front lawn did have one big heck of a christmus tree with light up, light up.. [img]/forums/images/graemlins/70409-waytogo.gif[/img]
sorry, but a dont tink dat even inna de 70's nobody was worried about light bill.. [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
Christmas is what you make of it. Mi nuh inna di pretty pretty up biznizz atall. Mi juss nuh pay alla di fussyniss no mine, it too shall pass.
[/ QUOTE ] lawd, christmus a jamaca musse stale now eh.. [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]