warning..this is a completely inane Friday almost quitting tim post [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
so i've been following this topic on a interior design blog..
someone posted a qwestian about what to do with clothes that had been worn once or twice but nat quite ready fe de dirty pin. Personally, I thought it was a perfectly reasonable question..cause I sometimes face this dilemna myself. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif[/img] It was surprising the creative ways people dealt wid dem "in-between" clothes.
THen other posters started saying "a wha kinda fawt question dat"? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]eidda clothes dutty or they not...so yu eiddda hang dem up wid de clean clothes or bin dem. An me realise sey dem was right to..
so wha oonu du wid fe oonu..hang dem back up if dem clean enough to wear?...or put dem some place separate from de really clean clothes [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
so i've been following this topic on a interior design blog..
someone posted a qwestian about what to do with clothes that had been worn once or twice but nat quite ready fe de dirty pin. Personally, I thought it was a perfectly reasonable question..cause I sometimes face this dilemna myself. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif[/img] It was surprising the creative ways people dealt wid dem "in-between" clothes.
THen other posters started saying "a wha kinda fawt question dat"? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]eidda clothes dutty or they not...so yu eiddda hang dem up wid de clean clothes or bin dem. An me realise sey dem was right to..
so wha oonu du wid fe oonu..hang dem back up if dem clean enough to wear?...or put dem some place separate from de really clean clothes [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]