How do I get rid of Lizards. I have an infestation. Ok suh is ongle one mi see, laws time mi see him was Laws Sundeh but a while a guh mi see him a sun himself pon mi deck an now mi fraid fi go out deh guh wash dung di place.
Smaddy did tell me one time dat dem don't like moth balls. I know moth balls work for snakes, but I still saw lizards around when I drop the moth balls.
If yuh see one, oven cleaner will kill him in a quick second.
Odda dan dat, me nuh know. But me wi keep an eye on dis chread for updated info. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img]
BOAL chuss mi Pepper, mi nah get suh close to dem fi spray oven cleaner pon dem.
Dem yah Jawjia lizzad fast like lightening missis. Dem a tell mi fi get an exterminator come out fi spray the trees and bushes suh a dat mi a guh try next apparently it will get rid of the bugs which is what they feed on.
MI want if plant some callaloo but lawd a doan know how mi a guh get roun deh fi plant ie [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">
If yuh see one, oven cleaner will kill him in a quick second.</div></div>
We specialize in Pest Control Supplies and Treatments in Atlanta GA. We sell animal control supplies and bug spray products online.
Seems like if you have birds, the birds will eat the lizards, after the lizards eat the insects.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] bird feeders may work [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img]
Now this was just pure evil [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
I'm so sad [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
RichD, a mi yuh a duh suh.
Well I should tell you that I hired an exterminator to come up and spray the perimiter of the house and instantly lizzards started running all over my lawn and deck and they were dead within a few hours. of course the problem of removing teh dead ones became a problem, that was until the nephews came. Boys will pick up anything and play with it. They insisted on a funeral so Mr. Marie obliged and told them I was so sad to see the lizards die that's why I can't come to the funeral aye sah.
Oh an by di way, Sweetsop, please tuh guh dead a bush. Mi nuh like snow needa
poor lizards marieK lawd mi can envision one mass burial too eno [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] u going have nine night fi dem? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]
if you live near water and as the temps go down during fall, watch out for Ben the rat... he might want a warm spot too
lol a dis mawnin mi a tell mommy bout di lizzad burial we had yuh nuh. I literally freeze when I see one and I will start crying. I am sooooo afraid of them, yuh want fi see how mi blast teh AC inna mi car if mi leave the windows down fi flush dem out (dem nuh like cowl) suh mi lower the temp to around 50 degrees and wait few minutes.
Den di poor pickney dem come yessideh and guh tek up each and every dead lizzad WID DEM HAN tek out wan bucket and full ie up a wata fi see if di lizzad dem will float once dem dead.
All di while mi lack up inna di house a look pon dem an a bawl. Suh Dante get it inna him head seh him and Keenan fi guh bury dem an poor mr. Marie had tuh dig a hole, fine a casket and bury dem.
Mi life near nuff rivers, streams, ravines and creeks but mi neva see wan rat since mi come yah and exterminator seh it nuh likely mi going to see one
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body"> <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">watch out for Ben the rat. </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img] u a try ship him off don't </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70390-shhh.gif[/img] im seh im will eat de lizard dem fi marieK in exchange for a warm vent
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.