So de heating & cooling people come de odda deh fi service de AC unit dem
and dem show mi pon a meter seh one a de central AC unit a plan fi dead soon
Dem show mi de price fi a replacement unit..
sooo... do I wait till ie dead or do I euthanize the existing one..
de way mi see it , every day mi noh buy ie is more interest mi a earn pon de $$ mi ooda spend pon ie
I do know that in 2009 or so the law goes into effect about the use of freon and am I not sure if it will be mandated that all units be changed over.. They no longer sell units with freon.
Weh unno tink
and dem show mi pon a meter seh one a de central AC unit a plan fi dead soon
Dem show mi de price fi a replacement unit..
sooo... do I wait till ie dead or do I euthanize the existing one..
de way mi see it , every day mi noh buy ie is more interest mi a earn pon de $$ mi ooda spend pon ie
I do know that in 2009 or so the law goes into effect about the use of freon and am I not sure if it will be mandated that all units be changed over.. They no longer sell units with freon.
Weh unno tink