OK..it started out with one little frog....bad but not so bad...he mostly showed up on really hot days so I had no problem with his visits...but now I have 2 frogs living in the uninhabited part of the pond... the tiny one and one that's a little bigger...how do I get rid of them? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]
Frogs
Re: Frogs
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">Sprinkle salt, or spray salt water.
I used rock salt, so it would last through the rain. One spreading kept them away for two years. Regular table salt keeps them away for a couple of days. </div></div>
But the salt in the water will kill my fish...
but she still haffi look at dem in all dem sliminess [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]
and den suppose one day dem decide fi jump outta di pond and jump pon har [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/scareyuh.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">and dem stay pon de pond.. so if you noh go inna de pond and bodda it, it nah badda you nuh true? </div></div>
But what if they start to wonder from the pond...? Me woulda fraid fi true [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img] me don't like frogs, lizzards nuttin dat slimy like dat [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/vomit.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body">but she still haffi look at dem in all dem sliminess [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]
and den suppose one day dem decide fi jump outta di pond and jump pon har [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/scareyuh.gif[/img] </div></div>
One time one a dem jump on me car window. And den dem have dat slimy suction sumting pon di legs. Now me a di fool a drive and swerve di cyar fi try fi fling him off. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70392-silly.gif[/img] Of course when yuh undah serious stress, yuh nuh tink logically.
All me wanted was to mek sure dat him did gone be time me reach where me going. Teng God him did eeida drop off or fly off.7/5th of all people do not understand fractions.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body">but she still haffi look at dem in all dem sliminess [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]
and den suppose one day dem decide fi jump outta di pond and jump pon har [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/scareyuh.gif[/img] </div></div>
Tonk yu CB [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img] and eeeeeeeew at Pepper and her frog experience [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/vomit.gif[/img]