in your home...open,closed or semi closed when not in use...(yes.. me have time on me hands) [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]
bathroom doors..
Re: bathroom doors..
lol yuh know mi juss did a seh "yes smaddy a guh post some cool door ideas fi bawchroom" u can guess mi disappointment [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
well in keepin wid u post. Mi live wid a man who lack up every blastid ting inna di house, all closet doors, cubbad door even di washign machine door (we have a front loader) haffi lack. Is like him nerves badda him when doors are left open.
Me, mi nuh care but apparently mi have a tendency fi leff doors open, which mi neva know till mi married him an hear dem a lack every second........ oops, there went another one [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif[/img]
Him OCD
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] dats some funny ish
sarry to disappoint wid de tread..but it was wuth hearing bout hubby [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
but why would yu leave cubbad an washing machine doors open? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]
Open cause the rooms have windows and the kids bathroom let the light into the hallway and the master bath lights up the bedroom area but it out of the way so who cares
I tend to leave the doors closed in summer so the AC doesn't have to cool that room. In winter I leave it open because that room is closest to the furnace and to close it interrupts the flow of heat to the rest of the house. That is the green way to think about the doors. More green for momma earth and more green in my pocket!
tink I'm gonnas stawt closing mine.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img] wandered if it would seem strange...my mother's guests always end up in my bathroom an is not like me give dem a tour an permission fe use..drives me crazy cause me might have personal tings out in deh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif[/img] guess har en suite too public fe dem [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]