what shades fe get an who fe purchase dem fram. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img] Me contact de company 2 Sundays ago and one of the owners (husband) gimme a quote fe de masta bedroom...it sounded very reasonable..so me seh aight [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]..mek me doublecheck me measurements an call oonu back tomorrow. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/breakdance.gif[/img]
Me call an email me requirements to de woman dat work wid dem (Betty) and 2 days lata she sen me back a quote. The MB quote was higher than the man had stated. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]..so me seh mek me do likkle more research. OTH..the DR/LR quote was exceptionally reasonable..actually cheaper than the BR which did not make any sense [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img]. Me, also, get a quote fram anadda company and when me tell dem bout de DR/LR quote provided by the fuss company, dem seh dem doan know how dem could sell it fe dat. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]
So me call de NJ company fe place me adda an now me get de wife cause Betty busy. The wife (susan) normally hangles internet sales,anyways.
Me inform Susan dat I'll be ordering the blinds from blinds.com cause dem a lot cheapa. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]..she sey she very surprised at dat caw fe dem prices are very competive. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] She check har price book an sey Betty mek a mistake and ther blinds are actualy 53 dollas cheaper dan Betty quoted..fact dem 20 bucks cheapa dan the nex company. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] Me seh kewl. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]..lets rock n roll. So she start gu chroo de pricing fe de LR ooops..mistake mek desso to. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img].blinds are actually 125 more dan Betty's quotes.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img].but she sey its alright ..we giving it to you at cost...but we'll honor the price she gave to you. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img]Now she move on to de DR..guess wha? yep..Betty sheg dat up to..price should actually $86 more dan she quoted. Dis wan give har pause cause she sey now dem below cost. $)...she have to discuss wid hubby..me sey 'no probs..mek me know wha oonu decide.
Had the wife not intercepted my call to finalise the order I would have save $115 off their actual prices, as is I ended up saving $52 off their already competive prices. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/dance01.gif[/img]
and they all live Happily Eva awfta
( well mebbe not Betty
THE END
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]
Me call an email me requirements to de woman dat work wid dem (Betty) and 2 days lata she sen me back a quote. The MB quote was higher than the man had stated. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]..so me seh mek me do likkle more research. OTH..the DR/LR quote was exceptionally reasonable..actually cheaper than the BR which did not make any sense [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img]. Me, also, get a quote fram anadda company and when me tell dem bout de DR/LR quote provided by the fuss company, dem seh dem doan know how dem could sell it fe dat. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]
So me call de NJ company fe place me adda an now me get de wife cause Betty busy. The wife (susan) normally hangles internet sales,anyways.
Me inform Susan dat I'll be ordering the blinds from blinds.com cause dem a lot cheapa. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]..she sey she very surprised at dat caw fe dem prices are very competive. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] She check har price book an sey Betty mek a mistake and ther blinds are actualy 53 dollas cheaper dan Betty quoted..fact dem 20 bucks cheapa dan the nex company. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] Me seh kewl. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]..lets rock n roll. So she start gu chroo de pricing fe de LR ooops..mistake mek desso to. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img].blinds are actually 125 more dan Betty's quotes.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img].but she sey its alright ..we giving it to you at cost...but we'll honor the price she gave to you. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img]Now she move on to de DR..guess wha? yep..Betty sheg dat up to..price should actually $86 more dan she quoted. Dis wan give har pause cause she sey now dem below cost. $)...she have to discuss wid hubby..me sey 'no probs..mek me know wha oonu decide.
Had the wife not intercepted my call to finalise the order I would have save $115 off their actual prices, as is I ended up saving $52 off their already competive prices. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/dance01.gif[/img]
and they all live Happily Eva awfta
( well mebbe not Betty
THE END
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]