mi want some nice blk ones fi infront a mi blk stove an a nex one fi infront a de sink.
mi a look pan de half circle one dem but mi cyaan find anyting we grab mi.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah_dahJah</div><div class="ubbcode-body">mi jus si de price [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] price tun objekk now [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
come awn..is yu home.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]is an investment ..even won't dis one won't do nutten fe add to yu house value
ohh?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] waieee ie betta massage u foot dem while u a cook to backfoot [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
i think she knows dat...i tink is MMK also mek wi know say bathroom mat/rug outta style to. But mi still have kitchen rug, bathroom rug, welcome rug, etc inna mi yaad<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">a floor mat im a chat </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">i think she knows dat...i tink is MMK also mek wi know say bathroom mat/rug outta style to. But mi still have kitchen rug, bathroom rug, welcome rug, etc inna mi yaad<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">a floor mat im a chat </div></div> </div></div>
if it outa style den how come some posh gel mat a sell fi $200 + dolla
ohh?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] waieee ie betta massage u foot dem while u a cook to backfoot [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
dat mi seh tuh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
me just buy floor mat fe me kitchen. me nay lie. a two me buy, and me noh love nun of dem, but guess wha..
it does the job of ketching de wata, weh de kitchen and de Mista, a wash up de plates dem... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img]
Plus always member seh , me can grab it up, and hide it when people come over..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.