mounting a flat screen
Re: mounting a flat screen
yu me did tink of only using dat fe de poas tikkle...but said..Naaaa.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
hmm... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
pic too big
yes its nice arjen (mi done wid jaded) [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img]
and they suggest you hang it not way up high but at the level where yuh yeye hit it directly when yuh siddung.. yuh nuh waan strain yuh necktring [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]me a gu check out de quality a de wood tomorrow..me nu undastand how de " Solid oak, engineered wood and ash veneer"
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img] me hope its up to par [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70384-praying.gif[/img]
i like them both Jaded
Gen I think they are going to be the new trend. Easy to move them about as you change the decor [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
its arrived. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img].in freaking a million pieces [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] i expected just two pieces [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif[/img] C&B a me new favourite store...dem customer service a seh wan...at fuss it look like summen was wrang wid wan a de parts..they were going to send a replacement part dis same evening an dem was apologising dat dem couldn't get it to crooklyn till 8PM. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img].mind yu me call dem round 6PM [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
weeelll..its togedda..but me had help [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif[/img] the telly's not mounted yet..but it looks great..me living room starting to come togedda [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/breakdance.gif[/img]