road trip!
mi have an island in the kitchen & de odda day mi did buy some chairs fi de kids sit near it.. Well dem love it to death.
Problem is dat the island counter does not contain an overhang so mi need fi replace the countertop.
So I was thinking of a throway countertop (eg formica/ laminate sinting) till we do de remoggle next year. Mi rah! a just $5 - 10 sq ft less dan granite.
So now mi a tink.. What if I buy a piece a granite big enough fi fit in de remoggle design and dem come in later fi drop the sink inna it? (ie tek ie up & refit wid de new island & sink)
Is dat possible? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
mi have an island in the kitchen & de odda day mi did buy some chairs fi de kids sit near it.. Well dem love it to death.
Problem is dat the island counter does not contain an overhang so mi need fi replace the countertop.
So I was thinking of a throway countertop (eg formica/ laminate sinting) till we do de remoggle next year. Mi rah! a just $5 - 10 sq ft less dan granite.
So now mi a tink.. What if I buy a piece a granite big enough fi fit in de remoggle design and dem come in later fi drop the sink inna it? (ie tek ie up & refit wid de new island & sink)
Is dat possible? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]