Outdoors is out for me this summer. Mi nah run nuh garden dis year because mi nuh have the time fi dweet. Whatever spring up back pon its own is welcome. Other than that mi jus have some herbs a grow inna mi kitchen.
Anyway I have a whole bunch of indoor projects.
I would like to convert the sunroom into a playroom fi Sarah/and her sister. Mi tired of walking thru the whole house and picking up toys so mi figure mi jus a go mek dem tan out deh and mek a mess to dem hearts content.
Mi still need fi finish painting mi house but I am stuck on what coordinating colors to get. My BIl says so far mi have a Rasta palette.
I wanna replace the faucets in my kitchen and my bathroom.
I'm redecorating the living room and the foyer.
I need to get all this done for the end of summer. Mi having a Labor Day Bashment.
Mi going to take some pictures when mi get the chance cuz mi need unoo
bad!
Anyway I have a whole bunch of indoor projects.
I would like to convert the sunroom into a playroom fi Sarah/and her sister. Mi tired of walking thru the whole house and picking up toys so mi figure mi jus a go mek dem tan out deh and mek a mess to dem hearts content.
Mi still need fi finish painting mi house but I am stuck on what coordinating colors to get. My BIl says so far mi have a Rasta palette.

I wanna replace the faucets in my kitchen and my bathroom.
I'm redecorating the living room and the foyer.
I need to get all this done for the end of summer. Mi having a Labor Day Bashment.

Mi going to take some pictures when mi get the chance cuz mi need unoo
bad!