<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">is easier to jus go store an buy dan to try grow dem </div></div>Aye sah, yu know seh mi haffie go all di way cross town fi get dem an dem noh fresh needa most times
dry seeds and then put them in a strofoam or plastic cup with just a little water and keep adding water until they are swollen. Yoou can then plant them I brought back scotch bonnie pepper seeds from jamdung 2 years ago and this is what I did with the seeds lots of pepper. Just put the tree outside in the summer and
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">is easier to jus go store an buy dan to try grow dem </div></div>
bredren a JOKE yuh a gi
Afta mi seh di said thing wha day inna wan poas bout how its too expensive fi grow when u can just guh buy.. and U said one meck mi know..... and mi quote from memory.. <span style="font-style: italic">"pot few $$, soil fe $$, picking u pepper from u owna tree fi meck u pota soup - PRICELESS.."</span>
Suh from dat poas, mi guh buy pot a $ store, two bag a soil, div out the bunch a suckers that did inna one pon inna three pots and kotch di three pots a pepper sucker gainst the glass door a PRAY sey dem grow.. all tun up mi heat fi keep dem warm, and wha day start feed dem pon blended coofee dregs.. all in the hope of getting that dat "PRICELESS" feeling.
And here yuh a tell people bout fi guh buy ??!! man awheydi!!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body"> which pawt yu get di suka dem fram? </div></div>
just use the seeds from the actual pepper.
dem grow easy.. almost as easy as ganja.. (not that I would know )..
just dash dem inna some dirt.. likkle watta and u get a bunch a suckas..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.