I change my soil only fi fine out seh it look like it did full a fly.
an de fly de, dead off all de while but still nuff a fly up inna mi face.
eggs right
all till mi a cuss dem off enuh
so mi learn seh dem love sweet wine, so I put some in a plastic bowl an chk de results.
Youput a dab of dishsoap pan yuh fingah and touch the wine to break de tension.
inna likkle while it will call de fly dem and they drink an drown een deh.
ok dis was good but it nevah stap de egg dem.
so next ting guh get some sand put dat bout 1/4" t0 1/2" on top of the soil, doing this will stop de baby dem fi able crawl troo de sand and de egg process will be stopped.
mek unnoo kno if dis all is true as I've read it pan hawticultural sites.
But it mussee a work cause there numbers have been cut down greatly. I guess I need to do the rest of the plants as well.
One a dem was infested so bad all yuh had fi duh was look inna de dirt an si tings eendeh a walk.
an de fly de, dead off all de while but still nuff a fly up inna mi face.
eggs right

so mi learn seh dem love sweet wine, so I put some in a plastic bowl an chk de results.
Youput a dab of dishsoap pan yuh fingah and touch the wine to break de tension.
inna likkle while it will call de fly dem and they drink an drown een deh.
ok dis was good but it nevah stap de egg dem.
so next ting guh get some sand put dat bout 1/4" t0 1/2" on top of the soil, doing this will stop de baby dem fi able crawl troo de sand and de egg process will be stopped.
mek unnoo kno if dis all is true as I've read it pan hawticultural sites.
But it mussee a work cause there numbers have been cut down greatly. I guess I need to do the rest of the plants as well.
One a dem was infested so bad all yuh had fi duh was look inna de dirt an si tings eendeh a walk.