so i ran into a dilemma where I needed an extra 3 inches for the island. The stone guy templated already and I made the request 1st thing monday.
stone guy templator came to the house, saw what he had to do, said ok and left
5:30P stone place call and seh dem nat comfortable widout a template.. mi seh dem send dem guy dere and he did not see the need fi template mek im noh add de 3 inches
so mi think bout things overnight.. and mrKia and I come up wid a plan where we noh need de extra 3 inches.. we will buy a smaller version of the appliance dat was supposed to go in the spot.
call stone place this AM and dem a tell mi how dem cannot meet de date till early next week now
so now
fi de stone people cause now dem change de date 
so mi sic de contractor pon dem
stone guy templator came to the house, saw what he had to do, said ok and left
5:30P stone place call and seh dem nat comfortable widout a template.. mi seh dem send dem guy dere and he did not see the need fi template mek im noh add de 3 inches

so mi think bout things overnight.. and mrKia and I come up wid a plan where we noh need de extra 3 inches.. we will buy a smaller version of the appliance dat was supposed to go in the spot.
call stone place this AM and dem a tell mi how dem cannot meet de date till early next week now

so now
fi de stone people cause now dem change de date 
so mi sic de contractor pon dem