<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gone_Clear_ILP</div><div class="ubbcode-body">naw man....dese people need ah doctor instead of decorators
dis lady pon di show now....mi gawd.... </div></div>
that is how i see it. Cause when the clean up crew and cameras are gone, wont they just revert to them old dutty ways..
So wait dem show which house win the messiest home? Nuh dis week it supposed to announce the "winner"? I just turn to it an see two blonde ooman but I don't think this is it. Wait I just go on the site and it look like is dem and the woman just stop production cause she say dem tief har purse!!! This is ridiculous as Nylah say they are sick and this is futile, they should come back in a month and show us how it look cause she messing it up already.
seemiyah, mi gawd mi neva inna all ah my bawn days see anyting like daht inna my life. not on tv, not in real life (well maybe on a small scale), not nowhere.
when mi seh di family weh dem pick nawsty...dem nawsty fi real. all rat dem did have inna dem place cah dem "buy food and cant fine it when dem ah look fi it so dem buy more" di ooman have 1000ft storage bin full to capacity fi ova 15 years weh she pay fah, but loss di key so keep paying fi it cah she did too shame fi have di lock cut off. di daughter seh she has neva seen di basement or garage in har life (ahn she is 23) cah it has always been pack to capacity wid tings.
dem pack so much ting inna har attick daht di weight of di tings weigh dung har ceiling ahn put structural crack inna it.
mi not even gwine chat bout di denial...cah ascarding to har "she live just like normal people"
when mi see har daughter use dem breed ah bad word on di host and di muddah walk off seh dem tief weh har tings...it made my blood boil fi real
it mek mi wonder if dem screen dem people...cah dem obviously need counseling.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.