Re: use dis to learn
ok vannie three times dis happen to mi now
mi gwane gwane gwane till the whole ting ravel out
i am leaving more dan the 6inch weh the instruction she fi leave.( u know wen u make that initial knot and put it pan di neegle)
but after a while it unravel...does dat mean seh mi a mek too much stitch for casting on and i should have started step 2
lawd u affi go come up here come help mi:stress: 
and dis man keep getting on my nerves
keep telling me fi put on my glasses
( i only need dem fi see far) and keep on as ask mi wen mi ago able mek sweater fi him
if u hear pan news seh wife stab husband wid knitting neegle pls done post it here
ok vannie three times dis happen to mi now

mi gwane gwane gwane till the whole ting ravel out

i am leaving more dan the 6inch weh the instruction she fi leave.( u know wen u make that initial knot and put it pan di neegle)
but after a while it unravel...does dat mean seh mi a mek too much stitch for casting on and i should have started step 2

and dis man keep getting on my nerves