sooo..I have a leak in my ensuite dat spread into the bedroom and damaged the wood..enoe...a several months now since me first pointed out to dem that the wood was peeling and dem swear seh a smaddy tun ova summen and it soak chroo..so it was my responsibility to get it fixed..
...now when the damage spreading out and some of the wood swell up and about to explode.. demma chat bout...ohhhh..mebbe de bathroom leaking and it turns out the shower was not sealed properly so dem have to fix it cau
anyways i digress..
see how dem wuk ya..
dem supposed de start @9AM
9:30AM me call de head one and ask if dem still coming..im seh yes..in about a 1/2..ok...no problem for me..me juss deya a wuk sed way
bout 10AM..dem show up and strategise how fe hangle de wuk..dat gwan till about 10:30AM
dem staw the actual work at summen to 11..and at <span style="font-weight: bold">!!:40</span> stop an all a dem troop out fe lunch
me ask dem if dem nu juss stawt..lol
dem come back..12:45 wuk until summen to 3 and seh dem stapping early sake a de snow ( i think they usually stap at 3)
me seh..is a good ting me
1) working from home anyways..
2)have a next bedroom fe use
3)have a next bathroom fe use
4)nat paying dem
otherwise I would not find it so amusing
...now when the damage spreading out and some of the wood swell up and about to explode.. demma chat bout...ohhhh..mebbe de bathroom leaking and it turns out the shower was not sealed properly so dem have to fix it cau

see how dem wuk ya..

dem supposed de start @9AM
9:30AM me call de head one and ask if dem still coming..im seh yes..in about a 1/2..ok...no problem for me..me juss deya a wuk sed way
bout 10AM..dem show up and strategise how fe hangle de wuk..dat gwan till about 10:30AM
dem staw the actual work at summen to 11..and at <span style="font-weight: bold">!!:40</span> stop an all a dem troop out fe lunch

dem come back..12:45 wuk until summen to 3 and seh dem stapping early sake a de snow ( i think they usually stap at 3)
me seh..is a good ting me
1) working from home anyways..
2)have a next bedroom fe use
3)have a next bathroom fe use
4)nat paying dem
otherwise I would not find it so amusing