<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Green_Biscuit</div><div class="ubbcode-body">I always use a clear vinyl liner with a cloth outer curtain (on the same hooks). This is very common, just make sure you buy a decent liner. Show us! </div></div>
ditto
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Green_Biscuit</div><div class="ubbcode-body">I always use a clear vinyl liner with a cloth outer curtain (on the same hooks). This is very common, just make sure you buy a decent liner. Show us! </div></div>
a de same ting mi have now. mi lookin more environmentally friendly tings.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body">Mi waan get rid a mi tiyad vinyl showah curtain.
Dem one weh mek outta claawwwt, dem any good an do dey stop de wata from going troo?
Is vinyl yuh use ar sittin else?
I retired vinyl shower curtains a long time ago I find the cloth ones more economical and cleaner. mine is white so it means every single week it goes in the machine and bleached.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Queen_of_d_A</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body">Mi waan get rid a mi tiyad vinyl showah curtain.
Dem one weh mek outta claawwwt, dem any good an do dey stop de wata from going troo?
I retired vinyl shower curtains a long time ago I find the cloth ones more economical and cleaner. mine is white so it means every single week it goes in the machine and bleached. </div></div>
yes sistren a dat mi a talk bout.
Kia I have just what you said already, mi jus waan get rid a de vinyl alltuhgedda.
How de cloth liner work wid wata Queen
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Green_Biscuit</div><div class="ubbcode-body">I always use a clear vinyl liner with a cloth outer curtain (on the same hooks). This is very common, just make sure you buy a decent liner. Show us! </div></div>
a de same ting mi have now. mi lookin more <span style="font-weight: bold">environmentally friendly </span>tings. </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Queen_of_d_A</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body">Mi waan get rid a mi tiyad vinyl showah curtain.
I retired vinyl shower curtains a long time ago I find the cloth ones more economical and cleaner. mine is white so it means every single week it goes in the machine and bleached. </div></div>
yes sistren a dat mi a talk bout.
Kia I have just what you said already, mi jus waan get rid a de vinyl alltuhgedda.
How de cloth liner work wid wata Queen </div></div>
at first mi did skeptical but it actually holds the water in and it nuh soak thru mi a guh tek up di packij an look an see wat kind of material it mek outa but it nuh soak thru and wet up di place.
lol it seh it mek outa polyester I'm finding sites that have them in diff colors and patterns but I'd go with a white and then put a pretty curtain on the outside lol @ word pretty but u know wah me mean mi a guh tek a picture fi yuh but anyhow mi wudda duh dat why white? well because mi can bleach it.
bear in mind some ppl think because it's water repellant and it hawd fi mildew it nuh fi wash but it fi wash pan a regila weekly u can get weh wid 2 wks but afta dat it smell funny to me but then again I smell tings weh ordinary ppl dont' detect
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">been meaning to try the fabric ones for years now but mi fraid a it dat it soaking wet by time mi done bathe </div></div> u cyaaan bade longa dan me mercy fawda if di fabric one withstand me trust me Gen it work. lol
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.