Re: juss plant mi scotch bonnet, mint, onion, bell peppers
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tulip</div><div class="ubbcode-body">That sounds like a real nice crop Evanovitch. How long from now will it be time to harvest? </div></div>
di way di wedda up yah so sheg up, who to tell...snow mite all fall tonite so freeze out mi crops ...chile mi juss a plant an pray..fi real...plant n pray...mi needed to mek mind go blank from worrying so planting was soooo theraputic...mi a go rake an cut yaad tomorrow...mi fyah fi man whe use fi dweet..mi need di exercise fi real...wen dem grow n look bushy mi tek a picture an post it...
u should see my tulips...some ready fi open up while oddas still a try grow..di snow lass week , well mi hope it no sheg dem up...one soso one ha di bulb wid di tulip enclosed....mi a hope it open so mi can at least see one
mi buy a cheap hoe today,..dem was onsale an mi get a
tiller...an mi buy a bucket of citronella r wateva it name...mi a go hoe an till anodda plot tonite ( it no get dawk up yah till bout 10pm) so mi can plant me seeds...weh mi plant arreddy was tings u had to sow indoor an den transplant...dese mi juss a drop di seeds eena di tilled grung...den mi a go haffi put up fence so dat di likkle brute er dawg dem no [censored] pon mi veggies r run tru it...mi no even a chat to dem since mi find one a mi tested glasses eeena di back yaad well chew up
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">di way di wedda up yah so sheg up, who to tell...snow mite all fall tonite so freeze out mi crops ...chile mi juss a plant an pray..fi real...plant n pray...mi needed to mek mind go blank from worrying so planting was soooo theraputic...mi a go rake an cut yaad tomorrow...mi fyah fi man whe use fi dweet..mi need di exercise fi real...wen dem grow n look bushy mi tek a picture an post it... </div></div>
I hope you get no snow. I fired my yard person too lol. I wanted to plant a garden, but I waited too late so no nothing for me this year. Well maybe come September I can plant some greens.
here mi now...dis man submit bill every [censored] month an mi seh to him seh mi wan him fi cut di grass likkle lower cause if him do dat him no haffi come so often..man look pon mi tell me seh him a landscaper an do tings him own way...so mi seh if dat is di case him can pay himself whe him use fi earn from wi...afta mi no ha estate whe him can a landscape...yes is a nice piece a lawn in di bak n front but if mi wan a ting done no my perogative fi have it done...
@ "man look pon mi tell me seh him a landscaper an do tings him own way". Say what?!? He had a lot of gall.
Mine was knocking on the back door every 10 minutes for some water and trying to hold long conversation. Took him half the day to get the job done. He got on my last nerve so he had to go.
It never did rain today. Didn't smell like rain was coming but was just overcast. All the hard work the man I fired did during winter has gone to naught. So, I was forced to call the ex over for advice and he says I can't plant anything until I get the ground turned over good. (Of course he can do that for me.) I have good, rich soil and not that regular Georgia clay. A body should not have to go through this much trouble to plant some greens. In as much as I did call for help, I may as well go head and accept the help with making me able to plant something.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.